Lifestyle coaching

Maak een afspraakOver ons

Programma Werken aan Veerkracht!

Werken aan Veerkracht! is een wetenschappelijk onderbouwde methode die je leert om stressvolle situaties, zowel groot als klein, beter te hanteren. Met eenvoudige, meetbare technieken ga je gedurende een periode van 3 maanden je veerkracht vergroten door te werken aan je energie-management. Hoe groter je veerkracht hoe beter je herstelt na stressvolle situaties. Stress kunnen (en willen) we niet vermijden. Echter de nadelige gevolgen van stress ( steeds minder energie en plezier, verlaagde effectiviteit, wat ten slotte kan leiden tot een burn-out) kunnen en willen we tot een minimum beperken.

Deze laagdrempelige methodiek verandert in relatief korte tijd de fysiologie van je lichaam bij stressvolle situaties. Je zal hiervoor op regelmatige basis de technieken moeten toepassen. Resultaat is dat je je prettiger voelt, meer in balans, gelukkiger, tevreden en veel effectiever kan werken. Het programma bestaat uit 7X2-wekelijkse bijeenkomsten, in groepsverband of individueel, tussen de bijeenkomsten door zijn er eenvoudige oefeningen die je in je dagelijkse leven kan toepassen en waarvan je de effecten zelf kan meten.  

Fysiek, emotioneel, mentaal en gedragsmatig jouw optimale veerkracht bereiken, door het helend vermogen van je eigen hart in te zetten.

Investering

Individueel  € 1.060,- pp (7 bijeenkomsten van 60 minuten)
Duo traject € 675,- pp (7 bijeenkomsten van 75 minuten)
Viertal traject € 595,- pp (7 bijeenkomsten van 90 minuten)

Speciale aanbieding! Corona proof aanbod:
6 online bijeenkomsten van 60 minuten inclusief werkboek en stressmeter (Inner Balance) voor € 995,- pp 

Lezing en stresstesten op aanvraag.

Bedragen zijn exclusief BTW. Voor particuliere tarieven vraag naar de mogelijkheden.

 

Praktisch

Genoemde prijzen zijn inclusief cursus materiaal. Extra (optioneel): huur Inner Balance voor de duur van het traject € 50,- (borg € 150,-). Locatie Heart House Bussum, andere locatie op aanvraag. Informeer naar de mogelijkheden.

Wij werken met een staffelovereenkomst bij grotere aantallen mensen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Bij een collectieve zorgverzekering van Zilveren Kruis wordt een groot deel van de kosten vergoed.

HeartMath programma’s worden verzorgd door Mascha Hoff, Cathy Samé Lottin en Frank Bijl.

Ik wist niet dat mijn emoties op onbewust niveau zo’n invloed hebben op mijn dagelijks functioneren. Ik zat dicht tegen een burn-out aan toen ik begon aan het Heartmath programma. De geleerde technieken helpen me enorm om te dealen met stressvolle situaties die ik regelmatig in mijn werk tegenkom.
Piet van der Veer

Het aanbod van Esencia Training & Coaching

U

(Leiderschaps)trainingen

Maatwerk voor onderwijsinstellingen

U

Integratieve psychotherapie

Contact

Telefoonnummer

06 – 54 72 57 04

Email

info@esenciatrainingencoaching.nl

Adres

Heart House, Huizerweg 54 Bussum