Onze visie

Iedereen heeft het recht fysiek, emotioneel, gedragsmatig en mentaal veerkrachtig te leven en werken.
Maak een afspraakOver ons

De visie van Esencia Stressmanagement en advies

Esencia ondersteunt bedrijven en organsaties om hun mensen te laten functioneren vanuit een gezonde balans. Waarom? Omdat mensen die werken vanuit hun innerlijk kompas gelukkiger, gezonder, productiever en creatiever zijn. En dat is wat we ons inziens als samenleving nodig hebben. Is dit de verantwoordelijkheid van een bedrijf? Ja en nee. In beginsel is het ieders eigen verantwoordelijkheid. Echter wij zien een bedrijf ook als plek waar mensen zich  kunnen ontwikkelen. Hierin heeft een bedrijf een faciliterende functie. Uiteraard plukt het bedrijf ook de vruchten van goed functionerende mensen met een gezonde work-life balans. Dit is van toepassing op bedrijven die waarden gedreven opereren vanuit een menselijk georiënteerd perspectief. Bedrijven die op korte termijn zo veel mogelijk resultaat willen boeken kunnen het zich veroorloven om mensen als machines te gebruiken. Werk je bij zo’n bedrijf: snel wegwezen als je het ons vraagt. Deze bedrijven passen niet meer in deze tijd.

Wij hangen het gedachtengoed van Laloux aan als het gaat om de toekomstige ontwikkeling binnen organisaties. Onze programma’s ondersteunen zijn heelheid beginsel.

“Het werk als een plek om te streven naar heelheid. Er komt enorm veel energie vrij wanneer we eindelijk ons maker laten vallen, wanneer we volledig onszelf durven zijn.” ( uit Reinventing Organizations van Frederic Laloux, 2016.)

We ondersteunen graag bedrijven die hier stappen in willen zetten.

De natuur heeft geen haast. Toch komt alles af

Direct naar de programma’s van Esencia Stressmanagement en advies

U

Masterclass belichaamd leiderschap

U

Lifestyle Rebels

Contact

Telefoonnummer

06 – 54 72 57 04

Email

info@esenciatrainingencoaching.nl

Adres

Heart House, Huizerweg 54 Bussum