Onze visie

Iedereen verdient het om, binnen zijn/haar eigen grenzen, fysiek, emotioneel, gedragsmatig en mentaal veerkrachtig en vitaal te leven en te werken.
Maak een afspraakOver ons

Esencia ondersteunt mensen te gaan functioneren vanuit een gezonde balans. Waarom? Omdat mensen die werken en leven  vanuit hun innerlijk kompas gelukkiger, gezonder, productiever en creatiever zijn. En dat is wat we ons inziens als samenleving nodig hebben. Is dit de verantwoordelijkheid van een bedrijf? Ja en nee. In beginsel is het ieders eigen verantwoordelijkheid. Echter wij zien een bedrijf als plek waar mensen zich  kunnen ontwikkelen. Hierin heeft een bedrijf een faciliterende functie. Uiteraard plukt het bedrijf ook de vruchten van goed functionerende mensen met een gezonde work-life balans. Dit is van toepassing op bedrijven die waarden gedreven opereren vanuit een menselijk georiënteerd perspectief. Bedrijven die op korte termijn zo veel mogelijk resultaat willen boeken kunnen het zich veroorloven om mensen als machines te gebruiken. Deze bedrijven passen ons inziens niet meer in deze tijd.

Wij hangen het gedachtegoed van Laloux aan als het gaat om de toekomstige ontwikkeling binnen organisaties. Onze programma’s ondersteunen zijn heelheid beginsel.

“Het werk als een plek om te streven naar heelheid. Er komt enorm veel energie vrij wanneer we eindelijk ons maker laten vallen, wanneer we volledig onszelf durven zijn.” ( uit Reinventing Organizations van Frederic Laloux, 2016.)

We komen graag in contact met bedrijven die hier stappen in willen zetten.

De natuur heeft geen haast. Toch komt alles af

Direct naar het aanbod van Esencia Training en Coaching

U

(Leiderschaps)trainingen

Maatwerk voor onderwijsinstellingen

U

Integratieve psychotherapie

Contact

Telefoonnummer

06 – 54 72 57 04

Email

info@esenciatrainingencoaching.nl

Adres

Heart House, Huizerweg 54 Bussum