Maatwerk en advies

Maak een afspraakOver ons

Advies op maat door Esencia stressmanagement

 

Esencia stressmanagement heeft in samenwerking met Spirit coaching en training de afgelopen 12 jaar bij veel bedrijven en instellingen mogen werken en heeft daarmee veel organisaties van binnenuit leren kennen. Door de ervaring die we hebben opgedaan en onze kennis als het gaat om ontwikkeling van soft skills bij werknemers en het vergroten van veerkracht kunnen we samen met u als opdrachtgever snel tot de kern van de behoefte komen en hierop maatwerk leveren. Belangrijk is dat een transitietraject breed gedragen wordt zowel door het management als de werkvloer. Op basis van onderzoek, afhankelijk van de vraag, kunnen we met elkaar tot een effectief stappenplan komen. We bepalen eerst welke behoefte er is en wat het beoogde resultaat is. Vervolgens sluiten we hierop aan met een opleidingstraject afgestemd op het beschikbare budget. Waarbij vooral een combinatie van zelfontwikkeling en interventies op de werkvloer ons inziens het meest effectief is op de lange termijn. Voor dit laatste kunnen ook interventies ingezet worden waarbij de interne kennis optimaal benut wordt (denk aan mentoring, buddysystemen en intervisie), en de kosten beperkt. Wij streven naar duurzame en blijvende transitie waarbij onze inzet op termijn niet meer nodig is. Bij interesse sturen we voorafgaand aan een vrijblijvende kennismaking onze whitepaper.

Het maatwerk wordt verzorgd door Mascha Hoff in samenwerking met Laurens van der Drift van Spirit Coaching en Training en mogelijk andere trainers als de omvang of aard van het traject daarom vraagt.

 

 

Een bedrijf in transitie vormt een potentieel aan nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, een juiste begeleiding en een duidelijke kader scheppen de veilige setting die nodig is om het proces zich te laten ontvouwen.

De andere programma’s van Esencia Stressmanagement en advies

U

Masterclass belichaamd leiderschap

U

Lifestyle Rebels

Contact

Telefoonnummer

06 – 54 72 57 04

Email

info@esenciatrainingencoaching.nl

Adres

Heart House, Huizerweg 54 Bussum