Maatwerk voor organisaties

Maak een afspraakOver ons

Advies op maat door Esencia training en coaching

 

Bij steeds meer organisaties staat Vitaliteit hoog op de agenda. Investeren in de mentale en fysieke gezondheid van je medewerkers loont. Preventie is beter dan genezen. Een lager ziekteverzuim en een hoger rendement zijn steevast de uitkomsten bij meer focus op Vitaliteit en Veerkracht. Naast de niet te verwaarloze bijvangst: gelukkigere en creatievere werknemers.

Esencia heeft in verschillende samenwerkingsverbanden de afgelopen 13 jaar bij veel bedrijven en instellingen mogen werken en heeft daarmee veel organisaties van binnenuit leren kennen. Door de ervaring die we hebben opgedaan en onze kennis als het gaat om ontwikkeling van soft skills bij werknemers en het vergroten van veerkracht en vitaliteit kunnen we samen met u als opdrachtgever snel tot de kern van de behoefte komen en hierop maatwerk leveren. Belangrijk is dat een transitietraject breed gedragen wordt zowel door het management als de werkvloer. Op basis van onderzoek, afhankelijk van de vraag, kunnen we met elkaar tot een effectief stappenplan komen. We bepalen eerst welke behoefte er is en wat het beoogde resultaat is. Vervolgens sluiten we hierop aan met een opleidingstraject afgestemd op het beschikbare budget. Waarbij vooral een combinatie van zelfontwikkeling en interventies op de werkvloer ons inziens het meest effectief is op de lange termijn. Voor dit laatste kunnen ook interventies ingezet worden waarbij de interne kennis optimaal benut wordt (denk aan mentoring, buddysystemen en intervisie), en de kosten beperkt. Een hybride vorm waarbij live en online contactmomenten elkaar afwisselen levert ook goede resultaten op weten we inmiddels uit ervaring. Wij streven naar duurzame en blijvende transitie waarbij onze inzet mogelijk op termijn niet meer nodig is. Bij interesse sturen we voorafgaand aan een vrijblijvende kennismaking onze whitepaper.

Nadat de vraag en behoefte in kaart is gebracht  vormen we een uitvoerend projectteam met onze eigen ervaren coaches en trainers mogelijk in samenwerking met één van onze businesspartners. 

 

 

Een bedrijf in transitie vormt een potentieel aan nieuwe mogelijkheden en uitdagingen, een juiste begeleiding en een duidelijke kader scheppen de veilige setting die nodig is om het proces zich te laten ontvouwen.

De andere programma’s van Esencia Training & Coaching

U

Lifestyle Rebels Challenge

U

Lifestyle Rebels Training

Maatwerk voor organisaties

Contact

Telefoonnummer

06 – 54 72 57 04

Email

info@esenciatrainingencoaching.nl

Adres

Heart House, Huizerweg 54 Bussum