Mindfulness op de werkvloer

Maak een afspraakOver ons

Programma Mindfulness op de werkvloer

Deze training van 6 wekelijkse bijeenkomsten van een uur is speciaal ontwikkeld voor toepassing op de werkvloer. De MBCT training voor op het werk is ontwikkeld door TME een off-spin van het Oxford Mindfulness Centrum. In kortere sessies krijgen deelnemers handvatten aangereikt om meer Mindful te werken. Werken in aandacht. In het hier en nu met alles wat zich aandient, zonder oordeel. Uiteraard zijn er momenten die om iets anders vragen, je leert wat zich aandient te parkeren om op een moment dat het wel past het aandacht te geven. In plaats van wat we zo gewend zijn het weg te drukken/stoppen. Het resultaat is dat mensen met meer focus en zonder frustratie op te bouwen functioneren. Dit heeft zowel op fysiek als metaal niveau een positieve uitwerking voor de werknemer hetgeen zijn/haar prestaties ten goede komt.

We werken in kleine groepen, maximaal 10, waardoor de persoonlijke aandacht gewaarborgd blijft. Individuele trajecten en duotrajecten zijn ook mogelijk.

Door je aandacht te trainen komt lichaam en geest meer in balans en ervaar je rust en harmonie in je dagelijkse bezigheden.

Investering

Individueel  €910,- pp (6 bijeenkomsten van 60 minuten)

Duo traject €  456,- pp (6 bijeenkomsten van 75 minuten)

Groepstraject (min. 6 en max. 10 deelnemers) € 420,- pp (6 bijeenkomsten van  60 minuten)

Praktisch

Genoemde prijzen zijn inclusief cursus materiaal en exclusief BTW. Locatie Heart House Bussum, andere locatie ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.

Mindfulness trajecten worden verzorgd door Mascha Hoff in samenwerking met  Ariane Sprengers

De andere programma’s van Esencia Stressmanagement en advies

U

Masterclass belichaamd leiderschap

U

Lifestyle Rebels

Contact

Telefoonnummer

06 – 54 72 57 04

Email

info@esenciatrainingencoaching.nl

Adres

Heart House, Huizerweg 54 Bussum