Leiderschapstrainingen

Leiderschapsprogramma: het leven leiden dat bij jou past
Maak een afspraakOver ons

 Leiderschapsprogramma’s op maat

Bij steeds meer organisaties staat Vitaliteit hoog op de agenda. Investeren in de mentale en fysieke gezondheid van je medewerkers loont. Preventie is beter dan genezen. Een lager ziekteverzuim en een hoger rendement zijn steevast de uitkomsten bij meer focus op Vitaliteit en Veerkracht. Naast de niet te verwaarloze bijvangst: gelukkigere en creatievere werknemers.

Esencia heeft sinds 2007 in verschillende samenwerkingsverbanden bij veel organisaties mogen werken en deze gaandeweg van binnenuit leren kennen. Door de ervaring die we hebben opgedaan en onze kennis als het gaat om ontwikkeling van soft skills bij werknemers en het vergroten van veerkracht en vitaliteit kunnen we samen met u als opdrachtgever snel tot de kern van de behoefte komen en hierop maatwerk leveren. Belangrijk is dat een transitietraject breed gedragen wordt zowel door het management als de werkvloer. Op basis van onderzoek, afhankelijk van de vraag, kunnen we met elkaar tot een effectief stappenplan komen. We bepalen eerst welke behoefte er is en wat het beoogde resultaat is. Vervolgens sluiten we hierop aan met een opleidingstraject afgestemd op het beschikbare budget. Waarbij vooral een combinatie van zelfontwikkeling en interventies op de werkvloer ons inziens het meest effectief is op de lange termijn. Voor dit laatste kunnen ook interventies ingezet worden waarbij de interne kennis optimaal benut wordt (denk aan mentoring, buddysystemen en intervisie), en de kosten beperkt. Een hybride vorm waarbij live en online contactmomenten elkaar afwisselen levert ook goede resultaten op weten we inmiddels uit ervaring. Wij streven naar duurzame en blijvende transitie waarbij onze inzet mogelijk op termijn niet meer nodig is. Bij interesse sturen we voorafgaand aan een vrijblijvende kennismaking onze whitepaper.

Nadat de vraag en behoefte in kaart is gebracht  vormen we een uitvoerend projectteam met onze eigen ervaren coaches en trainers mogelijk in samenwerking met één van onze businesspartners. 

 

 

 

Jaartraining: Leven vanuit je essentie-doen wat je echt wilt!

Leiderschapsprogramma op open inschrijving.

De belofte

Ieder mens komt op deze wereld met een unieke zet van kwaliteiten/talenten.  Die heb je al, daar hoef je dus niets voor te doen, alleen ze te leren onderscheiden en in te zetten. Daarnaast leeft ieder mens vanuit een aantal waarden. Tijdens de training leer je talenten en waarden kennen en voluit te benutten opdat je een leven kan leiden waarin je voldoening vindt en vreugde ervaart in het moment. Je gaat ontdekken dat vele deuren opengaan en vastgeroeste overtuigingen niet meer waar zijn. 

De doorbraak
Belemmerende overtuigingen die op onbewust niveau actief zijn en automatische reactiepatronen die te pas en te onpas in werking treden, ontstaan in een ver verleden, zorgen dat het bovenstaande vaak zo ver weg lijkt. Echter als jij ze doorgrond bepaal jij wanneer deze nog zinvol zijn en daarmee ingezet kunnen worden. Jij neemt het heft zelf in handen en doorziet je ego.

Voor wie?

De jaartraining ’Leven vanuit je essentie in zes stappen’ is ontwikkeld voor mensen die zichzelf op een dieper niveau willen leren kennen en van daaruit visie ontwikkelen en richting willen geven op werk en privé vlak. Een gezonde balans tussen lichaam geest, ratio en gevoel is daarbij van essentieel belang.

Jouw levensmissie in 6 stappen

De training is opgebouwd uit zes blokken van twee dagen, inclusief overnachting. We werken met verschillende methodes, waaronder emotioneel lichaamswerk, mindfulness, Reichiaans ademwerk, Gestalt en familieopstellingen.

Praktisch

Data volgen spoedig. Start is eind oktober 2022, locatie regio Amsterdam.

Prijs: 2100,- voor particulieren, 2900,- voor bedrijven. 

Minimaal aantal deelnemers 8, maximaal 16.

Deze training wordt gegeven door Mascha  Hoff in samenwerking met Ariane Sprengers.

 

Het aanbod van Esencia Training & Coaching

U

(Leiderschaps)trainingen

Maatwerk voor onderwijsinstellingen

U

Integratieve psychotherapie

Een grondige APK van je systeem, waarin je jouw balans vindt tussen voeding, beweging en mentale veerkracht.

Contact

Telefoonnummer

06 – 54 72 57 04

Email

info@esenciatrainingencoaching.nl

Adres

Heart House, Huizerweg 54 Bussum