Masterclass belichaamd leiderschap

Maak een afspraakOver ons

Programma belichaamd leiderschap

Deze masterclass gaat voorbij het denken. Je oefent in lichaamsbewustzijn en leert de signalen van je lichaam te verstaan, om deze ook in te zetten in je dagelijks handelen en in het maken van keuzes. Hierdoor vergroot je je potentieel enorm.

De thema’s van de dagen zijn:

  • Dag 1 Afstemming en bewustzijn. Je wordt je bewust van je hele lichaam en oefent met uitdagende situaties tijdens je werk. Zowel je voorkant, achterkant als zijkant. Je wordt je bewust wanneer je “uit je lichaam verdwijnt” en wat daarvan de consequenties zijn.
  • Dag 2 Lichaamsgericht luisteren. Hoe creëer je holding space en wanneer is het jouw moment om te spreken.
  • Dag 3 Duurzame verandering en feedback. Je leert je bewust te worden van transities in jezelf en in de omgeving waarin jij je begeeft. Je leert te handelen en spreken vanuit de intentie om bij te dragen aan het geheel. Je oefent met feitelijke waarneming, zonder oordelen en interpretaties.
  • Dag 4 Integratie en intervisie. Deelnemers brengen concrete werkplek gerelateerde situaties in waar we deze dag mee gaan werken.

Door de signalen van je lijf te leren verstaan leer je opereren vanuit een potentieel van ongekende mogelijkheden, afgestemd op het nieuwe leiderschap.

Investering

Groepstraject (min. 6 en max. 10 deelnemers) € 1.095,- pp  ( 4 dagen met een interval van een maand)

Praktisch

Genoemde prijs is inclusief materiaal, en verzorging gedurende de dag (koffie, thee, lunch).

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW en gebaseerd op onze eigen locatie Heart House Bussum. Wij werken ook graag in company of op locatie elders. Reis- en accommodatie kosten zijn afhankelijk van de vraag.

 

Mascha heeft mij laten zien dat anders niet raar is, maar inzicht kan bieden. Zij motiveerde mij om mee te doen met lichaamswerk en te onderzoeken wat er te zien was aan de rand van mijn grens. En wat waardevol was dat! Mascha legt de oefeningen zonder nonsens uit en vangt je warm op wanneer je dit fijn vindt. Ik heb Mascha ervaren als een professional en oprecht betrokken mens, coach en trainer.

 

Thamar van Rijn

De andere programma’s van Esencia Stressmanagement en advies

U

Masterclass belichaamd leiderschap

U

Lifestyle Rebels

Contact

Telefoonnummer

06 – 54 72 57 04

Email

info@esenciatrainingencoaching.nl

Adres

Heart House, Huizerweg 54 Bussum