Lifestyle rebels

Leiderschapsprogramma: het leven leiden dat bij jou past
Maak een afspraakOver ons

Uitgekiend programma van beweging, voeding en bewustzijn

 

In drie maanden tijd ontdekken deelnemers wat hun juiste fysieke en mentale balans is zodat hun veerkracht omhoog gaat. En een hogere veerkracht, betekent op de lange termijn een grotere persoonlijke en professionele effectiviteit. Niemand anders kan vertellen wat iemands juiste balans is. De deelnemer heeft zelf de sleutel in handen maar heeft deze wel te vinden. Inzichten komen vaak niet vanzelf. Het uitgekiende programma van Lifestyle Rebels geeft hier alle handvatten voor. Dit zou de indruk kunnen wekken dat het vooral (nog meer) hard werken wordt. Dit is pertinent niet de bedoeling. Met z’n allen gaan we een setting creëren waarin de deelnemer mag gaan ontdekken, spelen en juist vanuit zachtheid zijn/haar balans kan vinden zodat hij/zij het fundament legt voor de rest van zijn/haar leven. En hierin inspirerend kan zijn voor de mensen om zich heen. Naast maandelijkse bijeenkomsten werken we met een buddysysteem. Gedurende het programma is  expertise van een voedingsdeskundige en sporttrainer aanwezig. Het programma biedt een mix van onze andere programma’s. Geïnteresseerd? We sturen graag de volledige programma omschrijving.

Het programma wordt begeleidt door Mascha Hoff in samenwerking met Joan Bieger. Wij hebben contacten en werken samen met een landelijk netwerk van sport- bewegingstrainers, die ingeschakeld worden afhankelijk van de locatie.

Investering

Kosten voor het basis programma: € 1.495,- per persoon, eventueel uit te breiden met persoonlijke begeleiding gedurende het traject op één (of meer) van de aandachtsgebieden: bewegen, ontspannen, (mentale) veerkracht en voeding.

Praktisch

Prijs is inclusief alle materialen, Soffos meting, koffie/thee en lunch op de trainingsdagen, exclusief BTW.

Minimaal aantal deelnemers 8, maximaal 12.

 

De andere programma’s van Esencia Training & Coaching

U

Individuele coaching; werken aan vitaliteit

U

Lifestyle Rebels

Maatwerk en advies voor organisaties

Een grondige APK van je systeem, waarin je jouw balans vindt tussen voeding, beweging en mentale veerkracht.

Contact

Telefoonnummer

06 – 54 72 57 04

Email

info@esenciatrainingencoaching.nl

Adres

Heart House, Huizerweg 54 Bussum